Δελτίο τύπου 7/6/2019

ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ2

Δελτίο τύπου

Η νέα διοίκηση της Δάφνης Ταμπουρίων βγήκε με διαδικασίες όπως προτάσσει το καταστατικό της και κατατέθηκε στην ΕΠΣ Πειραιά πριν από δύο χρόνια.Έγινε και η απαιτούμενη αναδιάρθρωση του ΔΣ πέρυσι και ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους να χτίζετε  από την αρχή. Αισθανόμαστε την ανάγκη όμως να βγάλουμε δελτίο τύπου για τα συνεχιζόμενα τεχνάσματα κάποιων να μας κατατάσσουν στις θυγατρικές τους και κάποιων άλλων να παρουσιάζονται σαν ιδιοκτήτες.

Η ομάδα μέχρι αυτή την στιγμή έχει διοίκηση παρόλο που υπήρχε μια δύσκολη περίοδο για όλους.Καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια είχαν και έχουν τέσσερα μέλη χωρίς να υποβαθμίζουμε φυσικά την προσπάθεια και την συνεισφορά των υπολοίπων μελών.

Αυτοί είναι ο Μιχάλης Γαιτανιός,ο Νίκος Αντωναράκης ,ο Σταύρος Μπεκάκος και ο Ντίνος Γαιτανιός.Μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια βρίσκονται ο Δημήτρης Βαλλιάνος και η ψυχή της ομάδας Μιχάλης Κοσμόπουλος.Φυσικά μαζί τους είναι και όλοι οι παίκτες που παρότι η χρονιά δεν ήταν καλή είναι αυτή την στιγμή δίπλα στην ομάδα μας.

Αν στο σύντομο μέλλον προκύψει νέο σχήμα στο ΔΣ, να φύγουν ή μπουν νέα πρόσωπα μέσα από την γενική μας συνέλευση , δεν αποτελεί αποτέλεσμα των όσων θέλουν να λένε κάποιοι.

Ας σταματήσουν λοιπόν εδώ προσπαθώντας να επωφεληθούν οι ίδιοι ή να προσπαθούν να δυσφημίσουν την ομάδα μας για να θεωρήσουν όσοι τους ακούν ότι είναι οι μόνοι κατάλληλοι για αυτή.Ευκαιρίες δώσαμε σε πολλούς αλλά δυστυχώς βγήκαν κούφιοι!Όσοι μας γνωρίζουν ή μας έμαθαν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ξέρουν πραγματικά ποιοι είμαστε!

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: