Οι δηλώσεις του προπονητή για το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα

DSC_0416

» Ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο,όπου βρισκόταν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι αριθμοί τα λένε όλα,αφού ο αντίπαλος είχε μόλις 2 τελειώματα σε όλο το παιχνίδι.

Στο πρώτο 20λεπτο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι,αφού κρατούσαμε πολύ την μπάλα στο χώρο του κέντρου και οι γραμμές μας ήταν μακριά.Μετά το 20 λεπτο πήραμε πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού,με αποτέλεσμα να έρθει το τρίπονο.

Πολύ καλή αμυντική λειτουργία από την ομάδα αλλά στο επιθετικό τομέα και στην ανάπτυξη κυριότερα χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά.

Πάμε λοιπόν ήρεμοι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και την πρωτοχρονιά και συνεχίζουμε με δουλειά στις προπονήσεις για να βελτιωθούμε ακόμα πιο πολύ.Εφιστώ την προσοχή των ποδοσφαιριστών μας για τις προπονήσεις στις επόμενες 2 εβδομάδες ώστε να μην χαλάσουμε αυτό που με τόσο κόπο και ιδρώτα προσπαθούμε όλοι μαζί να χτίσουμε.

Στις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις με το Δ.Σ. και τον τεχνικό μας διευθυντή κο Νεοφώτιστο για να γίνουν κάποιες βελτιώσεις,τόσο στην λειτουργία όσο και για το ρόστερ της ομάδας(μεταγραφές-αποχωρήσεις) και όλα αυτά με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το τρίποντο και ειδικά για την αμυντική μας λειτουργία,στον αντίπαλο και στο διαιτητικό τρίο. »

Αρέσει σε %d bloggers: